Leírás
Szerző: több szerző
Műfaj: Gasztronómia
Kiadó: Geopen
9900 Ft
180 recept a híres francia cukrásziskola séfjeitőlTöbb mint 200 képpel, fázisfotóval az ezerarcú csokoládéból készíthető édességekrőlA Le Cordon Bleu intézet vezető cukrászmesterei által összeállított 180 recept lépésről lépésre mutatja be a csokoládés finomságok elkészítésének fortélyait. Több mint 200 színes kép és fázisfotók illusztrálják a magas szakmai színvonalú leírásokat. A 416 oldalas, reprezentatív megjelenésű kötet mind a profi cukrászok, mind a kezdők számára hasznos útmutató.A hagyományos és az új készítmények között találhatunk klasszikus csupacsoki tortákat, selymes krémeket, rafinált desszerteket, elegáns bonbonokat, izgalmas kekszeket, különleges díszítéseket éppúgy, mint ínycsiklandóan bársonyos meleg vagy üdítően hideg italokat is
Szerző: több szerző
Műfaj: Gasztronómia
Kiadó: Geopen